ΥΛΙΚΑ1 κουτί φυτική σαντιγί Μόρφατ1 κουτί γάλα ζαχαρούχο1 ποτήρι φρέσκο γάλα1 μπανάνα λιωμένη1 κουταλιά σούπας μέλι1 φάκελο Άνθος στιγμής (βγαίνει σε διάφορες γεύσεις Φράουλα, καραμέλα, μπισκότο, σοκολάτα, βανίλια)Μπισκότα DigestiveΕΚΤΕΛΕΣΗΑδειάζουμε στον κάδο του μίξερ την κρέμα άνθος αραβοσίτου με γεύση της επιλογή σας, και το φρέσκο γάλα.Χτυπάμε για λίγα λεπτά μέχρι να σφίξει και προσθέτουμε την σαντιγί Μόρφατ και το ζαχαρούχο.