Jump to Navigation

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΜΕΝΟΥ 2013 ♦♦ PROPOSTE PER IL PRANZO FESTIVO DI PASQUA 2013

up
37 users have voted.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ 2013Ορεκτικα / antipastiντιπ με κουκκια και ρικοττατζατζικι με αβοκαντοπατατοσαλατααυγα γεμιστα, πασχαλινη εκδοσηντολμαδακια γιαλαντζι... σαν χωριατικη στον φουρνο!σαλατα με μακαρονακι και βραστα λαχανικα"τοννος" μοσχαρισιας γλωσσαςΚυριως πιατα / primi e secondi piatti μαγειριτσακοκορετσιπλεξουδακια με εντερακια κοκκινιστακατσικακι γεμιστομπουτακι απο κατσικακι στον φουρνογαρδουμπακια με πατατες στον φουρνοτζιγεροσαρμαδες ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑ // TIMBALLO DI DITALI ALLA SICILIANA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
740 users have voted.
ΤΙΜΠ'ΑΛΟ ΑΛΑ ΣΙΤΣΙΛΙΑΝΑΔιανύουμε ήδη την Μεγάλη Εβδομάδα και σήμερα θα σας προτείνω ένα εντυπωσιακό πιάτο ζυμαρικών, ιδανικό για να παρουσιαστεί σε ένα μεγάλο, γιορτινό τραπέζι.  Τιμπάλο στα ιταλικά σημαίνει τύμπανο, και η ονομασία αυτή δόθηκε στα φαγητά που ψήνονται μέσα σε σκεύος σχήματος κόλουρου κώνου και φυσικά διατηρούν αυτό το σχήμα όταν παρουσιάζονται στο τραπέζι.

ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ // ARROSTO DI MAIALE (ARISTA CON PANCETTA)

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
457 users have voted.
ΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΑγαπημένο χοιρινό ψητό φούρνου, ένα φαγάκι που το φτιάχνω συχνά σε γιορτινά τραπέζια, γιατί αρέσει στους περισσότερους και γιατί δεν θέλει πολλή φροντίδα, οπότε αφήνει ελεύθερο χρόνο στην νοικοκυρά (σ΄εμένα δηλαδή!) να ασχοληθεί και με τους καλεσμένους της.Η συνταγή δεν είναι καινούργια, αλλά είναι τελειοποιημένη.

ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ // SARTU' COL RAGU

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
946 users have voted.
ΣΑΡΤΟΎ : ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΜΠΟΜΠΑ ΡΥΖΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑΤο Πάσχα πλέον έφτασε και πιστεύω ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή γιά να σας παρουσιάσω μία υπέροχη συνταγή της ιταλικής κουζίνας, φτιαγμένη γιά μεγάλα, γιορτινά τραπέζια, το θρυλικό σαρτού!Το σαρτού (sartù) προέρχεται από την κουζίνα της ναπολετάνικης αριστοκρατίας του 16ου αιώνα και είναι ένα τιμπάλλο (εμείς θα το λέγαμε και μπόμπα) ρ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΤΣΙΚΝΙΣΕΤΕ" ΤΗΝ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ ! // PROPOSTE PER GIOVEDI GRASSO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
398 users have voted.
τηγανιά με αρνίσια συκωταριάκοκορέτσιtagliata  (μοσχαρίσιο φιλέτο ψητό)αφράτα μπιφτέκιασκορδάτα σουτζουκάκιαψητό κοτόπουλο, όπως του ψητοπωλείουχοιρινό ρολό σαν porchettaρολό κιμά με μπέϊκονπαντσέτα στον φούρνο τηγανιά με μωβ λάχανο και χωριάτικο λουκάνικοσυκώτι ψητότηγανιά με μοσχαρίσια νεφράκρασάτη τηγανιά με συκωτάκια κοτόπουλου

ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ // PANCETTA AL FORNO CON PATATE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
858 users have voted.
  ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣΤα ψητά έχουν την τιμητική τους στα γιορτινά τραπέζια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut