Αφράτες τραγανές μαρέγκες !!!Υλικά150 γραμμάρια ασπράδια αυγών (5 αυγά μέτρια)1 πρέζα αλάτι1 βανίλια150 γραμμάρια ζάχαρη.κρυσταλλική150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη!Εκτέλεση Χτυπάμε τα ασπράδια το αλάτι και την βανίλια μέχρι να αφρατέψουν!Προσθέτουμε σε.δόσεις την κρυσταλλική ζάχαρη και περιμένουμε να αφρατέψει κι άλλο!Μόλις γυαλίσει ρίχνουμε και την άχνη ζάχαρη και χτυπάμε αλλά 10 δευτερόλεπτα!Βάζουμε το μείγμα στο κόρνερ και τοποθετούμε δισκάκια σε λαδόκολλα που έχουμε τοποθετήσει στο ταψί!Τα ψήνουμε στους 100 βαθμούς για.2 ώρες!Κρέμα1 κιλό γάλα1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη4 κουταλιές κορν φλάουρ2 κουτ