Όσες φορές και να το φτιάξω... εξαφανίζεται...❣Υλικά400 γρ. ζαχαρούχο γάλα100 γρ. βούτυρο2 κ.σ. κονιάκ360 γρ. κουβερτούρα λευκή180 γρ. καρύδια ψίχα1 πρέζα αλάτι1,5 πακ. Πτι μπερΣε ένα κατσαρολάκι προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, το βούτυρο και τα βάζουμε σε χαμηλή φωτιά για 3-4 λεπτά μέχρι να λιώσει το βούτυρο αλλά να μην καεί το γάλα.Στη συνέχεια προσθέτουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει τελείως το βούτυρο.... σπάμε την κουβερτούρα σε κομματάκια και την προσθέτουμε στο κατσαρολάκι...Ανακατεύουμε με μία μαρίζ μέχρι να λιώσει η λευκή κουβερτούρα και να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.