Jump to Navigation

Σαλάτα Κόσλοου!

up
46 users have voted.
ΥΛΙΚΑ: Λάχανο λεπτοκομμένο καρότο τριμμένο στον τρίφτη του κρεμμυδιού μαγιονέζα 1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα όχι πολύ πικάντικη Ξύδι Ζάχαρη 1 κουτ του γλυκού αλάτι και πιπέρι    ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Ψιλοκόβω το λάχανο και το καρότο...εμένα με έχει βοηθήσει πολύ αυτό το εργαλείο που βλέπετε, το είχα αγοράσει πριν χρόνια από έναν μικροπωλητή στην Ερμού.  Σε μπολ προσθέτω  τη μαγιονέζα, τη ζάχαρη, το ξύδι και τη μουστάρδα και τα ανακατεύω πολύ καλά. Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί σε μία μεγάλη μπολιέρα δοκιμάζω και διορθώνω την γεύση της σαλάτας.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο toniaelena.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Δροσερή πολυχρωμη σαλάτα με σως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
59 users have voted.
Πολύχρωμη σαλάτα με λαχταριστή σως !!!Αυτή η δροσερή πολυχρωμη σαλάτα είναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής, γεμάτος με φωτεινά χρώματα και αρώματα, είναι μια πραγματική εμπειρία γεύσης και ομορφιάς. Η λαχταριστή παρουσία της στο τραπέζι κάνει την σαλάτα αυτή ιδανική για κάθε περίσταση. Σαν συνοδευτικό με το γεύμα προσθέτει μια φρεσκάδα που αναδεικνύει τα υπόλοιπα πιάτα.

ΚΟΝΤΙΛΙΌΝΕ : Η "ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΚΟΎΡΙΑ // CONDIGLIONE LA INSALATA RUSTICA LIGURE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
457 users have voted.
ΚΟΝΤΙΛΙΌΝΕ : Η "ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΚΟΎΡΙΑCondiglione (κοντιλιόνε) ή στην τοπική διάλεκτο condigión (κοντιτζιόν) μια μεσογειακή σαλάτα από την τοπική κουζίνα της Λιγκούρια. Συνδυάζει υλικά της γης και της θάλασσας και είναι πολύ πλούσια σε γεύση και αρώματα!

Σαλάτα του Καίσαρα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
814 users have voted.
  Πεντανόστιμη και χορταστική σαλάτα του Καίσαρα !!!    Υλικά για τη σαλάτα:    1 μαρούλι μεσαίο    250γρ. κοτόπουλο ψημένο    φλούδες παρμεζάνας    1-2 χούφτες κρουτόνς    Για τη σως:    3 κ.σ. μαγιονέζα    2 φιλέτα αντζούγιας    1 κ.γ. μουστάρδα    1 κ.σ. χυμό λεμονιού    3 κ.σ. ελαιόλαδο    1 σκελίδα σκόρδο    αλάτι & πιπέρι    Για το κοτόπουλο:    250 γρ.

Πατατοσαλάτα με τόνο δροσερή και πεντανόστιμη !!!Μεσογειακή Απόλαυση !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
789 users have voted.
  Πατατοσαλάτα με τόνο δροσερή και πεντανόστιμη !!!Μεσογειακή Απόλαυση σε Κάθε Μπουκιά!!!Υλικά:500 γρ. πατάτες βρασμ.150 γρ. τόνο σε νερό12-15 ντοματίνια2 κ.σ. ελιές ροδέλες1 κ.σ. κάπαρη1/2 κρεμμύδι μικρό2 κ.σ. μαϊντανό1/2 φλ.κ. ελαιόλαδο2-3 κ.σ. ξύδιΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ -- https://www.youtube.com/watch?v=w0sKSeS423M&t=98s


Main menu 2

1 | by Dr. Radut