Υλικά:
Για 2-4 άτομα1 κιλό ξερά φρούτα (δαμάσκηνα, χουρμάδες, σύκα, μπανάνες)60 γραμμάρια φιστίκια αιγίνης ανάλατα καθαρισμένα100 γραμμάρια αμύγδαλα1 κουταλιά της σούπας νερό αρωματισμένο με πορτοκάλι ή λικέρ κουαντρώ1κουταλιά της σούπας ροδόνεροΛίγη ζάχαρη και σποράκια από ρόδι για το γαρνίρισμα
Αν προσθέσετε στη συνταγή αποξηραμένα βερίκοκα, θα έχετε πιο πηχτό σιρόπι!
Απαιτούμενος χρόνος:
10 λεπτά
Βαθμός δυσκολίας: