Ένα μοναδικό γλυκό κατευθείαν από τα βιβλία του Βυζαντίου μας γυρίζει σε κάποιες άλλες γευστικές εποχές…..ΥλικάΓια τη βάση του γλυκού 2 φλ. σιμιγδάλι ψιλό ¾ φλ. βούτυρο (γάλακτος) 6 αυγά 2 κ.γ μπέικιν πάουντερ ½ φλ. μέτρια τριμμένο καρύδι 3-4 κ.σ σουσάμι ελαφρά καβουρντισμένο Ξύσμα από ½ πορτοκάλι 2 κ.γ κανέλα ¼ κ.γ γαρίφαλο σκόνη 5-6 κ.σ ζάχαρηΓια το σιρόπι ½ φλ. ζάχαρη ½ φλ. μέλι 2 φλ. νερό ΑνθόνεροΓια την κρέμα Α’ 1 ½ λίτρο γάλα 4 αυγά 2 ½ φλ. ζάχαρη 1 ½ φλ.