Υπέροχο σνακ για κάθε περίσταση. Δοκιμάστε τη! Υλικά Καταϊφι 500 γρ Βούτυρο 250 γρ λιωμένο Γάλα 1 λίτρο Αυγά 2 -3 Φέτα 300 γρ Μαύρο πιπέρι Μοσχοκάρυδο λίγο τριμμένο ΟδηγίεςΣε ένα μπολ βάζουμε την τριμμένη φέτα , τα αυγά, το πιπέρι, το μοσχοκάρυδο και το γάλα χλιαρό. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί, βουτυρώνουμε ένα ταψί ή πυρέξ και στρώνουμε το μισό καταϊφι. Το βουτυρώνουμε καλά μετά βάζουμε την γέμιση και από πάνω το υπόλοιπο καταϊφι. Αφού το βουτυρώσουμε και από πάνω καλά , το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά περίπου μέχρι τα ροδίσει.