Υλικά:Πανακότα 2 κουτιά κρέμα γάλακτος των 200 γραμ. 200 γραμ. γάλα 3 κουτ.σούπας. ζάχαρη λευκή 1 βανίλια άρωμα 4 φύλλα ζελατίνεςΣιρόπι σοκολάτας 1 1/2 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό 1/2 κούπα κακάο 1 βανίλια άρωμα μια πρέζα αλάτιΕκτέλεση:Ετοιμάζομαι την πανακότα.Βάζουμε πρώτα το γάλα σε ένα μπολ και μέσα βουτάμε τα φύλλα ζελατίνες να μουλιάζουν.Το αφήνουμε στην άκρη. Σε ένα κατσαρολάκι ,βάζουμε την κρέμα γάλακτος, τη ζάχαρη και τη βανίλια και ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και αφήνουμε μέχρι να βράσουν.