Υλικά500 γραμμάρια κουβερτούρα7 φλιτζάνια μαλακό αλεύρι1 κουταλιά του γλυκού σόδα1 κουταλιά του γλυκού κανέλα1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό1 φλιτζάνι χυμός πορτοκαλιού1/4 φλιτζανιού μπράντι1 πορτοκάλι(θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ1 φλιτζάνι ελαιόλαδο½ φλιτζάνι ζάχαρη1 φλιτζάνι ηλιέλαιολίγη καρυδόψιχα για να πασπαλίσουμε τα μελιμακάρονα1 λαδόκολλα για το ταψίγια το σιρόπι:2 φλιτζάνια μέλι2 φλιτζάνια ζάχαρη1 πορτοκάλι κομμένο στη μέσηΕκτέλεσηΘα χρειαστούμε δύο μπολ.Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο, 1 φλιτζάνι ηλιέλαιο, 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλ