Jump to Navigation

Λαζάνια με κιμά & κρέμα !!!

up
92 users have voted.
 ΥΛΙΚΑ1 πακέτο λαζάνια500 γρ κιμά1 κρεμμύδι1κ σ πελτέμισό ποτήρι κρασί λευκή ρετσίνα5 κσ λάδι1 ξυλάκι κανέλατυρί τριμμένο κεφαλογραβιέραΕΚΤΕΛΕΣΗΤα λαζάνια δεν τα βράζουμε.να αγοράσετε αυτά που δεν θέλουν βράσιμο.Βάζουμε το λάδι στην κατσαρολίτσα και  προσθέτουμε  τον κιμά και το κρεμμύδι τριμμένο ανακατεύουμε και λιώνουμε το κιμά με πιρούνι να γίνει  σπυρωτός.μετά σβήνουμε με κρασί προσθετουμε ντομάτα και αλάτι ππέρι και το ξυλάκι κανέλας,αφήνουμε να βράσει κανονικά.λαδώνουμε ένα ταψάκι και στρώνουμε τα λαζάνια από πάνω κιμάς μια στρώση, τριμμένο τυρί,λαζάνια,κιμάς ,τυρί,λαζάνια μέχρι να τελει
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Γουβετσάκι κατσαρόλας με προψημένο κοτόπουλο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
198 users have voted.
Σημερινό .. Πάντα όταν αγοράζω έτοιμο ψημένοι κοτόπουλο φτιάχνω αυτό το πεντανόστιμο κ γρήγορο φαγάκι με το μισό από το στήθος κοτόπουλο ...

Απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
206 users have voted.
 Μυρωδάτη απίστευτη σε γεύση Μακαρονάδα με βασιλικό σκόρδο ντοματίνια νηστίσιμη  !!!Υλικά300 γρ ταλιατέλλες7-9 ντοματίνια κομμένα στη μέση1 σκελίδα σκόρδο1 φλιτζανακι ελαιόλαδοΛίγα φύλλα βασιλικούΑλάτιΡίγανηΕκτέλεση1️⃣ Βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό μέχρι τη μέση να πάρει βράση σε δυνατή φωτιά και αλατίζουμε.2️⃣ Μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τις ταλιατέλλες και βράζουμε για 8 λεπτά.3️⃣Λίγα λεπτά πριν

Μακαρονοσαλάτα με πέννες ολικής κ σως!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
244 users have voted.
 Σημερινό ...Τρελαίνομαι για μακαρονοσαλάτες .. Είναι και πολύ νόστιμες και χορταίνεις χωρίς να φουσκώνεις και πολύ εύκολες και γρήγορες !!!!

Το πιο καλοκαιρινό γκιουβέτσι με κοτόπουλο και μελιτζάνες

(tantekiki.blogspot.gr)
up
282 users have voted.
Καλό μήνα Ιούλιο σας εύχομαι! Το γκιουβέτσι είναι, τώρα πια, από τα αγαπημένα μου φαγητά. Το έχω φτιάξει άπειρες φορές και με διάφορους συνδυασμούς. Είναι ένα πιάτο της Οθωμανικής κουζίνας που υιοθετήθηκε στη χώρα μας εδώ και πολλά χρόνια.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut