Τον στρώνω σε ταψί και τραβάω χαρακιές με μαχαίρι -πασπαλίζω με κανέλα και είναι τέλειος και σε εμφάνιση -ή στην παρακάτω φωτογραφία που εχω βάλει τον καβουρντίζω πιο πολύ και είναι πιο σκούρος και τον κόβω μερίδες με κανελίτσα -όπως και να τον κάνουμε είναι οικονομικό και μοσχομυριστό γλυκάκι !!!Υλικά 3/4 κούπας ηλιέλαιο2 κούπες σιμιγδάλι (μισό χοντρό, μισό ψιλό)3 κούπες ζάχαρη4 κούπες νερόξύσμα από 3 πορτοκάλια1 κ.γ. κανέλαελάχιστο γαρύφαλλο 1 βανιλίνη150 γρ.