Υλικά 2 κούπες φαρίνα 1 κούπα ζάχαρη 3 αυγά 1 κούπα ηλιέλαιο η ελαιόλαδο 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού ξύσμα από ένα πορτοκάλι 1 φακελάκι baking powder (ή τρις κουταλιές του γλυκού) 1 βανίλιαΕκτέλεσηBάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ κι ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ομογενοποιημένο μείγμα.Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Λαδώνουμε και μετά αλευρώνουμε ελαφρά και ρίχνουμε το χυλό μας μέσα σε αυτήν.Ψήνουμε το κέικ στους 180 βαθμούς για 35-40 λεπτά.Όταν κρυώσει το γυρίζουμε ανάποδα και το αχνίζουμε!govastileto.gr