Υλικά 4 φλιτζάνια νερό 1 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 1 φλιτζάνι σιμιγδάλι ψιλό 5 βανίλιες Ξύσμα από 1 μεγάλο λεμόνι (ή δύο ανάλογα με το μέγεθος) 2 φύλλα σφολιάτας Ζάχαρη άχνη Κανέλα 2 κ.σ μαργαρίνηΕκτέλεσηΒράζουμε το νερό με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα, ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να λιώσει καλά η ζάχαρη'Προσθέτουμε το σιμιγδάλι, σταδιακά μαζί με τη βανίλια και το ξύσμα λεμονιού.