ΥΛΙΚΑΓια τα κουρκουμπίνια: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 1 φλ. ελαιόλαδο ΆλτιςΓια το σιρόπι: 2 φλ. ζάχαρη 1 φλ. νερό 1 βανίλια Χυμό λεμονιούΕΚΤΕΛΕΣΗΓια να φτιάξουμε τα κουρκουμπίνια χρειαζόμαστε κάθε φορά 2 φύλλα.Παίρνουμε δύο φύλλα, λαδώνουμε το πάνω και στη συνέχεια διπλώνουμε στη μέση αφήνοντας όμως ένα κενό 3 εκατοστών ανάμεσα στις δύο πλευρές (η πάνω πλευρά έρχεται λίγο πιο κάτω από την κάτω πλευρά).Λαδώνουμε την επιφάνεια και διπλώνουμε με τον ίδιο τρόπο, αφήνοντας ένα κενό, άλλες 2 φορές.