Υλικά:4 μεγάλες μπανάνες1 κούπα χοντροκομμένα φουντούκια καραμελωμέναξύσμα από κουβερτούρα1 σφηνάκι λικέρ (τριαντάφυλλο) αραιωμένο με 1 σφηνάκι νερόγια το παντεσπάνι :250 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 60 γρ. κακάο σκόνη κοσκινισμένο1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι ελαφρύ1 ½ φλιτζανιού τσαγιού ζάχαρη1 φλιτζάνι τσαγιού ανθρακική σόδα4 αυγάμια τσιμπιά αλάτιEκτέλεση : Χτυπάμε σε ένα μπολ το λάδι με την ζάχαρη.Συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε τα αυγά.Κατόπιν ρίχνουμε την σόδα εναλλάξ με το αλεύρι και τέλος το κακάο, τις βανίλιες, και το αλάτι.Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε ένα ταψί 26 εκ.