Δείτε περισσότερες συνταγές ΕΔΩ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ Υλικά:4 φύλλα κρούστας (ζύμη ψυγείου, όχι κατεψυγμένα )350 γρ. παγωτό βανίλια30 γρ. λιωμένο βούτυρολάδι για το τηγάνισμα1 κ.σ. μέλιξηρούς καρπούς (προαιρετικά) Εκτέλεση1. Βουτυρώνουμε καλά ένα φύλλο. 2. Τοποθετούμε 2 μικρές μπάλες παγωτού χαμηλά κάτω, στο κέντρο του φύλλου. 3. Διπλώνουμε το φύλλο και από τις δύο πλευρές μέχρι την μέση. 4. Βουτυρώνουμε ξανά το φύλλο και το τυλίγουμε. 5. Επαναλαμβάνουμε την διαδικασία και με τα υπόλοιπα φύλλα. 6. Τοποθετούμε τα τυλιγμένα παγωτά στην κατάψυξη για μια ώρα τουλάχιστον. 7.