Υλικά4 φλυτζάνια του τσαγιού λάδι1 φλυτζάνι του τσαγιού ζάχαρη2 φλυτζάνια του τσαγιού μπίρα [χωρίς αφρό]ξύσμα απο 2 πορτοκάλια2 κιλά περίπου αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 κουταλιά σούπας κοφτή σόδα1 κουταλιά σούπας κανελογαρύφαλοΣημείωσηΜπορείτε να αντικαταστήσετε την μπύρα με αλυσίβα,η με κρασί κόκκινο,η με κονιάκ,και χυμό πορτοκαλιού σε ίσα μέρη [εγώ τα φτιάχνω με κονιάκ και πορτοκάλι σε ίσα μέρη]καρύδι περασμένο στο μούλτι για πασπάλισμα από πάνω.ΕκτέλεσηΣε ένα μεγάλο μπόλ δουλεύετε την ζάχαρη με το λάδι και το κονιάκ με το πορτοκάλι [αν το προτιμήσετε] προσθέτετε και το ξύσμα των πορτοκ