ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΡΡΥΗ μπύρα παντρεύεται ωραία με το κοτοπουλάκι, το νοστιμίζει και το αρωματίζει. Κοτοπουλο με μπύρα λοιπόν, εγώ χρησιμοποίησα μία τσέχικη lager, αλλά και κόκκινο κάρρυ, γιά μία εξωτική νότα.Γιά τους βιαστικούς, το μαρινάρισμα μπορεί και να παραλειφθεί χωρίς να αλλάξει και πολύ το γευστικό αποτέλεσμα. Εγώ το προτιμώ, γιατί έχω ένα θέμα με την μυρωδιά του κοτόπουλου. Σερβίρετε με πουρέ πατάτας, τηγανητές πατάτες, τραγανές πατάτες φούρνου, ρύζι πιλάφι, ακόμη και μακαρόνια.