Jump to Navigation

Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑ ♦♦ TORTA DI FORMAGGI GIALLI, IN PASTA FILLO

up
479 users have voted.
Η ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΣΕΡΟΠΙΤΑΣας έχω πεί πολλές φορές οτι μου αρέσουν τα τυριά. Η τυρόπιτα είναι διαχρονικά η αγαπημένη μου πίτα και την έχω παρουσιάσει στο laboratorio σε διάφορες παραλλαγές (εδώ,  εδώ, εδώ και εδώ). Την κασερόπιτα δεν την συνηθίζαμε και τόσο πολύ στο πατρικό μου σπίτι, δεν θυμάμαι να έφτιαξε ποτέ η γιαγιά Ανδρομάχη κασερόπιτα, ήταν των πιό κλασσικών γεύσεων...Κάποια στιγμή λοιπόν αποφάσισα να δοκιμάσω να φτιάξω και κασερόπιτα. Δοκίμασα διάφορους συνδυασμού υλικών, αλλά το πρόβλημα ήταν πάντα το ίδιο, όταν κρύωνε, στέγνωνε η γέμιση και δεν ήταν πλέον το ίδιο πράγμα.
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // CIAMBELLA SALATA CON ZUCCHINE E BACON, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
146 users have voted.
ΑΛΜΥΡΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΕ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΪΚΟΝ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Μια αφράτη κουλούρα με κολοκυθάκια, μπέικον και τυρί, αγκαλιασμένα μέσα σε μια ζύμη φτιαγμένη με φυσικό προζύμι! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και την ψίχα από τα κολοκυθάκια που κάνατε γεμιστά, την οποία συνήθως λυπόμαστε να πετάξουμε και ψάχνουμε τρόπο να αξιοποιήσουμε!

ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // BRIOCHES SOFFICI AL LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
563 users have voted.
 ΑΦΡΑΤΑ ΜΠΡΙΟΣΑΚΙΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ, ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙΜια συνταγή που φτιάχνω πολύ συχνά, γιατί μου αρέσουν αυτά τα μπριοσάκια για το πρωινό μου! Μπορεί να μην ανεβάζω πλέον συνταγές, αλλά φυσικά δεν έπαψα ποτέ να μαγειρεύω και να φτιάχνω διάφορα με το αγαπημένο μου φυσικό προζύμι!

ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI AL FORMAGGIO, CON LIEVITO MADRE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1001 users have voted.
 ΚΑΣΕΡΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Προζυμένια κασεροψωμάκια της μπουκιάς, μια παραλλαγή της πολύ πετυχημένης συνταγής με τα τυροψωμάκια. Στην ζύμη έβαλα cottage cheese, αντί για γιαούρτι, μια έμπνευση της στιγμής, που αποδείχτηκε πολύ πετυχημένη, καθώς ενίσχυσε την γεύση και έκανε την ζύμη πολύ αφράτη!

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ // PADELLATA DI PANCETTA E SALCICCIA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
884 users have voted.
  ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΜερακλίδικη τηγανιά με παντσέτα και σπιτικό, χοιρινό λουκάνικο! Συνοδέψτε την με τηγανιτές πατάτες και σαλατούλα και φυσικά μπορείτε να την σερβίρετε ως ορεκτικό ή τσιπουρομεζέ! Στην φωτογραφία την συνδυάσαμε με τηγανιά μανιταριών.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗ // INSALATA DI LENTICCHIE BELUGA E GAMBERETTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1575 users have voted.
 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗΠριν λίγο καιρό ανακάλυψα τις μαύρες φακές μπελούγκα. Για όσους δεν τις γνωρίζουν, είναι μικρόσπερμες φακές, μαύρου χρώματος όταν είναι άβραστες (όταν βράσουν το χρώμα μετατρέπεται σε καστανό σκούρο) και εξ' αιτίας της όψης τους τις λένε "το χαβιάρι της φακής", εξ'ου και το beluga.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut