Ta κεφτεδάκια είναι τ αγαπημένα μας. Αλλά και σε ποιον δεν αρέσουν. Σου λύνουν τα χέρια και μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς. Μόλις είδα αυτά σε μία αγαπημένη εκπομπή μαγειρικής (που δεν την προλαβαίνω εκείνη την ώρα που παίζει βεβαίως, βεβαίως...) σκέφτηκα να τα φτιάξω. Με μικρές τροποποιήσεις από εμένα άρεσε, αν και τους φάνηκε λίιιιγο καυτερό με το μπούκοβο.Εύκολο, νόστιμο και γρήγορο φαγητό. Κεφτεδάκια με γλυκάνισο & μοτσαρέλα / Meatballs with anise & mozzarella(προσαρμοσμένη συνταγή από εδώ)Υλικά2 φέτες ψωμί (φρυγανισμένο) 500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο1 κ.γ.