ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΣΟΥ1 κούπα αλεύρι1 κούπα νερό1/2 κούπας βούτυρο4 αυγάΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗΧρειαζόμαστε κρέμα ζαχαροπλαστικής την γνωστή έτοιμη κρέμα Μιλφέιγ στην οποία θα ανακατέψουμε 200 γραμ, κρέμα γάλακτος ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ400 γραμ,κουβερτούρα200 γραμ,γάλα100 γραμ,βούτυροΕΚΤΕΛΕΣΗΣε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το νερό με το βούτυρο να πάρουν βράση και αμέσως ρίχνουμε το αλεύρι .Το ανακατεύουμε καλά να γίνει μία λεία μάζα και το αποσύρουμε από την φωτιά.Αφήνουμε να κρυώσει και ρίχνουμε ένα ένα τα αυγά να τα απορροφήσει το μείγμα καλά.Σε ταψί που το έχουμε στρώσει με λαδόκολλα και με την βοήθεια 2 κο