For English, scroll downΟμελέτα δε το λες και ίσως σας μοιάζει με το κρητικό μπουρέκι χωρίς φύλλο. Εγώ το λέω τάρτα και είναι ένα πολύ εύκολο καλοκαιρινό φαγητό με υπέροχη γεύση!χρειαζόμαστε400 γρ πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες450 γρ κολοκύθια σε λεπτές φέτες1 σκελίδα σκόρδο2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι ρίγανη ξερή1/2 φλιτζάνι γάλα3 αυγά200 γρ κατίκι Δομοκούαλάτι-πιπέριΣε ενα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε το λάδι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο. Προσθέτουμε τις πατάτες και τα κολοκύθια, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σκεπασμένα να μαλακώσουν σε χαμηλή προς μέτρια θερμοκρασία.