Υλικά : Ι κιλό αλεύρι Προζύμι Μαγιά 1 ποτήρι Λάδι (όσο πάρει) Μισό κιλό φέτα 1 πρέζα χοντρό αλάτι ή 2 πρέζες ψιλό (εξαρτάται πόσο αλμυρή είναι η φέτα) Εκτέλεση: Ζυμώνουμε τη μαγιά με το αλεύρι (νερό όσο πάρει) και το λάδι. Το αφήνουμε για κάμποση ώρα να φουσκώσει. Και έπειτα έχουμε θρυμματίσει τη φέτα και την προσθέτουμε ζυμώνοντας για λίγο ακόμη.Λαδώνουμε το ταψί μας και την αδειάζουμε μέσα Ψήνουμε στους 180 για 45’ (εξαρτάται και από τον κάθε φούρνο.Συνταγή από την μαμά φίλης τις σελίδας μου από το Μεσολόγγι την ευχαριστώ πολύ !!Aretousa Areti