Υλικά2 πακέτα μπισκότα cookies100 γρ μαργαρίνη200 γρ κουβερτούρα γάλακτος200 γρ κουβερτούρα λευκή200 γρ κρέμα γάλακτος2 κεσεδάκια γιαούρτιΕκτέλεσηΛιώνουμε τα μπισκότα στο μούλτι .Λιώνουμε και την μαργαρίνη και την ανακατεύουμε με τα μπισκότα.Με ένα κουτάλι τα ενώνουμε να γίνουν ένα μείγμα και τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι μικρό τσέρκι .Το τοποθετούμε στο ψυγείο να παγώσει.Κόβουμε τις κουβερτούρες σε μπολάκια ξεχωριστά την κάθε μία.Ζεσταίνουμε καλά την κρέμα γάλακτος και την χωρίζουμε στα δύο.Βάζουμε 100 γραμ.ζεστή κρέμα γάλακτος στην μία κουβερτούρα και τα άλλα 100 στήν άλλη και περιμένουμε να