ΣΑΛΤΣΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΩΝ
4 κολοκυθάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο ψιλό.
100 γραμ.μπέικον ψιλοκομμένο
φυλλαράκια βασιλικού
αλάτι ,πιπέρι
τριμένο πεκορίνο
Μακαρόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε 8 κουταλιές λάδι τηγανίζουμε τα κολοκυθάκια ,όταν είναι σχεδόν έτοιμα ρίχνουμε το μπέικον ,το σκόρδο,λίγο αλάτι,πιπέρι άφθονο τα φύλλα βασιλικού,και μαγειρεύουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας προσεκτικά μην χαλάσουν τα κολοκυθάκια.