Υλικά500 γραμ.ζυμαρικό ριγκατονι500 γραμ.κιμά ανάμεικτο400 γραμ ντοματάκι κονκασέ1 κρεμμύδιΑλάτιΠιπέριΡίγανηΚανέλαΚέτσαπ 1 κουταλιά σούπαςΤριμμένο κίτρινο τυρίΤριμμένη παρμεζάναΕκτέλεσηΒράζουμε το ριγκατόνι σύμφωνα με τις οδηγίες τις συσκευασίας.Τα σουρώνουμε και ταπασπαλίζουμε με λίγο και από τα δύο ειδών τυριά και ανακατεύομαι καλά.Παίρνουμε την φόρμα με το τσέρκι ( αυτή με το στεφάνι που ξεκουμπώνει.Την βουτυρώνουμε και τοποθετούμε τα ριγκατόνι γύρω γύρω όρθια κάθετα σε όλη την επιφάνεια τις φόρμας γύρω γύρω.