Jump to Navigation

Μια βραδιά στα Friday's και η δική μου salsa με ροδάκινο/Mexican Event At Friday's And My Peach Salsa

up
321 users have voted.
Πριν μερικές μέρες είχαμε τη χαρά να δοκιμάσουμε στα Friday's, με καλούς φίλους, το νέο Mexican street menu. Τα Antojitos είναι οι γευστικές λιχουδιές που βρίσκουν οι μεξικάνοι στις τοπικές υπαίθριες αγορές, με άλλα λόγια το μεξικάνικο street food. Συνδυάζουν φρέσκα υλικά με παραδοσιακές συνταγές και τρώγονται στο χέρι.Φάγαμε, ήπιαμε (χικ) περάσαμε όμορφα!Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Μάριον από το blog Cooking (&) Art που μου δάνεισε τις κάτω τρεις φωτογραφίες, γιατί το κινητό μου δε στάθηκε τελικά άξιο των περιστάσεων, χιχι :)Τα μεξικάνικα μας αρέσουν πολύ.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μια ανοιξιάτικη βόλτα στο "Λιμάνι"

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
504 users have voted.
Υπάρχει τίποτα καλύτερο από βόλτα στη θάλασσα με φίλες; Όχι φυσικά!  Ένα Σάββατο μεσημέρι λοιπόν αφήσαμε πίσω άντρες, παιδιά, σκυλιά, γατιά.....και εγγόνια ;) και ξεκινήσαμε για μια όμορφη βόλτα.Προορισμός μας το «Λιμάνι», το εστιατόριο της οικογένειας Κοψολαίμη, που λειτουργεί από το 1980 στο γραφικό λιμάνι της Παλαιάς Φώκαιας.Πριν καθίσουμε στο τραπέζι μας με θέα τη θάλασσα κάναμε μια βόλτα στο

μικρά κέικ με παξιμάδι και αμύγδαλα/Almond-Rusk Mini Cakes

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
843 users have voted.
Διακοπές δεν πήγαμε φέτος, εκτός από μικρές εκδρομές για κανένα μπάνιο στα πέριξ και διάφορες άλλες δουλειές, κουραστικές μεν αλλά χαρούμενες. Πάντα μου άρεσε ο Αύγουστος στην Αθήνα, τώρα να πω την αλήθεια, η Αθήνα μου αρέσει κάθε μήνα...τι να σας πω ..ναι, είμαι από αυτούς που έχουν μια σχέση αγάπης και μίσους με την πόλη.

Το γλυκό καμινάδα και η κλήρωση του βιβλίου

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
788 users have voted.
Το "γλυκό καμινάδα" το είχα δεί σε ανάρτηση της Κικής και φυσικά μου είχε κάνει εντύπωση.Δεν το είχα δοκιμάσει όμως και κάπως αλλιώς το είχα στο μυαλό μου. Μέχρι που ήρθε η ώρα να το δοκιμάσω και ξετρελάθηκα. Είναι ένα γλυκό ζυμάρι που θυμίζει τσουρέκι αλλά πιο ελαφρύ και ψημένο με εντελώς άλλο τρόπο. Γίνεται ένα μεγάλο κορδόνι, που τυλίγεται σε ξύλινα ρολά και καλύπτεται με ζάχαρη.

τούρτα μους πορτοκάλι και .....δώρο/Orange Mousse Cake And A Givaway

(cookandfeed.blogspot.gr)
up
594 users have voted.
Πέρασαν λοιπόν 7 χρόνια από τότε που σε μια από τις πολλές μέρες ανεργίας μου αποφάσισα να φτιάξω αυτό το blog. Με τέλεια άγνοια κινδύνου, χωρίς πολλές γνώσεις, μόνο από αγνή αγάπη για την κουζίνα. Πολλά άλλαξαν από τότε αλλά το μόνο που έμεινε ίδιο είναι η αγάπη μου για τη μαγειρική. Το blog έχει κι άλλη μαμά τώρα τη Χαρά αλλά και οι δυο μας στο ίδιο μοτίβο κινούμαστε.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut