Υλικά 250 γραμ.αλεύρι2 κουτ,σούπας ζάχαρη άχνη125 γραμ βούτυρο1 αυγό1 βανίλια1 σοκολάτα κουβερτούρα λευκή 125 γραμ.ΦράουλεςΚρέμα πατισερί [ακολουθεί συνταγή ]ΕκτέλεσηΧτυπάμε βούτυρο με ζάχαρη στο μίξερ.Προσθέτουμε αυγό και βανίλιαΜετά από 5 λεπτά χτύπημα ρίχνουμε και το αλεύρι και χτυπάμε ελαφρώς Βάζουμε μία μεμβράνη σε επιφάνεια ,ακουμπάμε την ζύμη την σκεπάζουμε με άλλη μία μεμβράνη και με πλάστη την κάνουμε σαν πιάτο ρηχό και την βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για 1 ώρα.Εχουμε ταψάκι για ατομικά φορμάκια και λαδώνουμε .Βγάζουμε την ζύμη παγωμένη από το ψυγείο και βάζουμε από μία μπαλίτσα