Υλικά για τσέρκι 22 εκατοστάΓια την βάση μαρέγκα αμυγδάλου4 ασπράδια αυγών(τους κρόκους τους κρατάμε για την κρέμα)100γρ ζάχαρη άχνη και λίγη ακόμα για πασπάλισμα στο τέλος που θα συναρμολογήσουμε το γλυκό125 γρ.πούδρα αμυγδάλου25 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις,1 βανίλια σε φακελάκι για άρωμα,λίγο αμύγδαλο φιλέ για το πασπάλισμα πριν το ψήσιμοΚρέμα500γρ κρέμα γαλακτος35% λιπαρά300γρ γάλα φρέσκο,1 κλωναράκι φυσικής βανίλιας,το οποίο σχίζετε και βγάζετε τα σπορακια και τα ρίχνετε μαζί με το κλωνάρι στην κρέμα και στο γάλα που θα βράσετε.4 κρόκοι αυγών100 γρ.ζάχαρη λευκή κρυσταλλική4 κουταλιές κ