ΥλικάΖύμη τάρτας220 γρμ βούτυρο Γάλακτος σε θερμοκρασία δωματίου3 κουταλιές ζάχαρη1 κουταλάκι τσαγιού κανέλα2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις1 αυγό2 κουταλιές σούπας κακάο κοσκινισμένο μαζί με το αλεύριβανίλια η ξύσμα λεμονιού2-3 κουταλιές παγωμένο γάλαΓκανάζ σοκολάτας400γρμ σοκολάτα κουβερτούρα τζιαντουγια η γάλακτος400γρμ κρέμα γάλακτοςΚαραμέλαΒάζουμε την ζάχαρη με το νερό σε βαθύ τηγάνι με βαρύ πάτο και αφήνω να γίνει καραμέλα σε μέτρια φωτιά χωρίς να ανακατεύω καθόλου .Αν έχετε θερμόμετρο να δείξει 118c.Θα δείτε να γίνει ανοιχτόχρωμη καραμέλα και να βγάζει χοντρές φούσκες.Κατεβάζουμε