ΥΛΙΚΑΓια την μαρέγκα200 γρμ ασπράδια αυγών200γρμ ζάχαρη κρυσταλλική100 γρμ ζάχαρη άχνημισό κουταλάκι τσαγιού κρεμοριομισό κουταλάκι τσαγιού κορν φλάουργια την μους300 γρμ λευκή κουβερτούρα λιωμένη σε μπαιν Μαρί350 γρμ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά χτυπημένης ελαφρά σαν γιαούρτι όχι σε σαντιγί ισα να πήξη10 γρ.ζελατίνα σε σκόνη η 15 γρμ ζελατίνα σε φύλλα160 γρμ φρέσκο γάλα1 βάζο βύσσινα σε αλκοόλ(γκριοτίνες) η μια κονσέρβα στραγγισμένα καλά από το σιρόπι τουςΕΚΤΕΛΕΣΗΕτοιμάστε την μαρέγκα. Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 100 βαθμούς. Στρώστε με αντικολλητικό χαρτί το ταψί του φούρνου και σχεδιάσετε 2