υλικά1 πακέτο μπισκότα digestive (400 γρ.)650 γρ. τυρί τύπου Φιλαδέλφεια600 γρ. φράουλες, πλυμένες, καθαρισμένες1/2 φλ.τσ. ζάχαρη400 γρ. ζαχαρούχο γάλα2 κ.σ. ζάχαρη και 3 κ.σ. βούτυρο για τα μπισκότα3 κ.σ. χυμό λεμονιού1 κ.σ. κορν φλάουρ EκτέλεσηΘρυμματίζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με 2 κ.σ. ζάχαρη και 3 κ.σ. λιωμένο βούτυρο, να γίνουν ένα. Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα , πιέζουμε καλά και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε το υπόλοιπο γλυκό.Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες μαζί με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και πολτοποιούμε.