Υλικά:
Για τις κροκέτες
500γρ. μπακαλιάρο παστό
1 φλιτζάνι μπεσαμέλ σφιχτή
2 κρόκους αβγών
2 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
2 κουτ. σούπας φρυγανιά τριμμένη
Για το πανάρισμα
1 αβγό χτυπημένο με λίγο νερό
λίγο αλεύρι
λίγη φρυγανιά τριμμένη
Για τη σκορδαλιά
300γρ. πατάτες βρασμένες, ξεφλουδισμένες
3 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
2 κουτ. σούπας ξίδι
χυμό από ½ λεμόνι
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
αλάτι
Μια άλλη εκδοχή του κλασσικού μπακαλιάρου!
Απαιτούμενος χρόνος:
40 λεπτά