ΥΛΙΚΑΓια το κέικ...Σταφίδες 100γρ Χουρμάδες 150γρ (αποξηραμένα χωρίς κουκούτσι)1 κ.γ. μαγειρική σόδα2 κ.σ. βούτυρο βιτάμ (θερμοκρασία δωματίου)200 γρ. καφέ ζάχαρη2 αυγά μεγάλα (θερμοκρασία δωματίου)Αλεύρι μαλακό 200γρ1/4 κ.γ. τριμμένη κανέλα 1/4 γαρύφαλλο Για την toffee sauceΒούτυρο βιτάμ 2 κ.σ.Κρέμα γάλακτος175γρ Καστανή ζάχαρη 200γρ ΕΚΤΕΛΕΣΗ1.Ψιλοκόβουμε τους χουρμάδες και τα βάζουμε σε ένα μπολ βαθύ μαζί με τις σταφίδες.