ΥλικάΓια το παντεσπάνι3 αυγά75 γραμμάρια ζάχαρη50 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο25 γραμμάρια κακάο κοσκινισμένο Για τη γέμιση250 γραμμάρια πουρές από κάστανο200 ml κρέμα γάλακτος ελαφριά χτυπημένη2 κουταλάκια γλυκού λικέρ κρέμα Για τη κρέμα σοκολάτας125 γραμμάρια βούτυρο225 γραμμάρια ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη1 - 2 κουταλιές σούπας κακάο σκόνη ή σοκολάτα για ρόφημα Ζάχαρη άχνη κοσκινισμένη Γκι και ου για τη διακόσμηση Εκτέλεση Ετοιμάζουμε το παντεσπάνι : Βάζετε τα αυγά με τη ζάχαρη σε πυρίμαχο μπολ επάνω από κατσαρόλα με νερό που σιγοβράζει.