ΥΛΙΚΑ1 πακετο σφολιατας ετοιμη1 1/2 κουπα ζαχαρηλιγη κανελα1 κουπα νερο1 κρεμα γαλακτος1/2 κουπα ζαχαρη αχνηΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΑνοιγουμε στον παγκο εργασιας μας την σφολιατα.Κοβουμε μακροστενα κομματια βγαινουν 2 στην σφολιατα.Προθερμαινουμε τον φουρνο μας στους 180 βαθμους .Ψηνουμε τις σφολιατες μας αφου τις εχουμε τρυπησει με ενα πιρουνακι και τις εχουμε πασπαλισει με ζαχαρη και κανελα.Αφου ψηθουν τις αφηνουμε να κρυωσουν.Σε ενα κατσαρολακι βραζουμε μια κουπα νερο και μια κουπα ζαχαρη.Μολις κρυωσουν οι σφολιατες μας τις κοβουμε και τις ανοιγουμε καθε μια σαν σαντουιτσ.Με ενα κουταλακι σιροπιαζουμε