Υλικά 1.500 γρ. μύδια με κέλυφος καθαρισμένα40 γρ. ελαιόλαδο50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο100 γρ. λευκό ξηρό κρασί½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΕκτέλεση1. Καθαρίζετε (ξύνετε ) και πλένετε καλά τα μύδια με άφθονο κρύο νερό και τα στραγγίζετε.2. Μέσα σε μια κατσαρόλα βάζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί ελαφρά με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια, προσθέτετε το λευκό κρασί .3. Δυναμώνετε τη φωτιά και ρίχνετε τα μύδια, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το τριμμένο πιπέρι.4. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνετε να αχνιστούν για 5 λεπτά.5.